De ce să ne alegi pe noi?

Modelele de webcam iubesc această platformă pentru ușurința de utilizare, traficul ridicat și experiența personalizabilă. Streamate îți oferă tot ceea ce ai nevoie pentru a obține independența financiară lucrând ca model de webcam.

How to become a cam model
Become a streamate model
Beneficiile jobului de model de webcam

Unul dintre cele mai mari avantaje ale jobului de model de webcam este, bineînțeles, libertatea. Poți alege când, unde și cât de mult vrei să lucrezi. Poți obține un venit stabil lucrând cu jumătate de normă sau cu normă întreagă pe Streamate și te vei bucura de avantajul rar de a fi propria ta șefă. Alăturați-vă acum comunității noastre și află mai multe!

Rețeaua Streamate

Streamate este în prezent cea mai mare rețea de webcam-uri pentru adulți din lume! Avem 600 de milioane de vizitatori lunari în întreaga lume. Prin urmare, te vei putea bucura de un trafic constant din partea clienților plătitori în camera ta de chat și de posibilitatea de a obține un venit ridicat.

Servicii și suport din partea Streamate

Succesul nostru constant se bazează pe echipa noastră dedicată, care este întotdeauna gata să-ți răspundă la toate întrebările! Oferim asistență în limba ta locală, așa că contactează-ne dacă dorești să deveniți model pe Streamate sau dacă ai nevoie de ajutor cu contul tău.

2500
Pagini web
600
Milioane de vizitatori / lună
10
Milioane de utilizatori înregistrați
1
O experiență unică
Alătură-te la Streamate
SĂ ÎNCEPEM
Opiniile modelelor
Our models think
LovelyBeccaa

De ce streamate? Pentru ca,pentru mine, este un site ce iti ofera un trafic de calitate. Membrii sunt respectuosi si prietenosi. Un alt lucru ce imi place la Streamate este faptul ca vin constant cu lucruri noi,care, pe mine, personal, m-au ajutat la cresterea incasarilor. Suportul tehnic este un alt lucru ce il apreciezi la acest site. Orice problema am avut, intotdeauna m-au ajutat si au fost foarte prompti.

Our models think
GORGEOUSLUAN

Ca model pe Streamate nu simt niciodata ca as munci, ci simt ca sunt intr-un loc unde ma aflu de placere, imi fac prieteni din toate colturile lumii si nu in ultimul rand mi-am descoperit o latura a sexualitatii mele care nici nu stiam ca exista:) Streamate ofera oportunitati excelente de dezvoltare personala si financiara, traficul este constant, echipa din spatele acestui site este incredibila, oferind suport si asigurandu-se ca toate nelamuririle sunt rezolvate in cel mai scurt timp.

Our models think
Richardalove

Ce imi place cel mai mult la streamate este faptul ca are in spate o echipa care face tot posibilul ca streaming ul sa fie o experienta usuoara, de calitate si cu multe beneficii pentru modele.

Our models think
Marianne

Înainte de a mă alătura la Streamate, credeam că a fi propria mea șefă era doar un vis pe care nu-l voi transforma niciodată în realitate. La început am lucrat doar câteva ore pe săptămână și mi-am dat seama în curând că puteam obține mult mai mult dacă făceam ore suplimentare. După câteva luni, am renunțat la slujba mea stresantă cu normă întreagă și am început să lucrez exclusiv pe Streamate.

Our models think
Anna

Îmi place să fac camming pe Streamate din mai multe motive. În primul rând, aici am câștigat cel mai mult în ultimii 5 ani de când lucrez ca camgirl. De asemenea, îmi place libertatea pe care mi-o oferă Streamate; îmi pot stabili propriul program după bunul meu plac și, indiferent de ora din zi sau din noapte la care mă conectez, am întotdeauna un trafic ridicat. În plus, Streamate se ocupă de toată partea de promovare și marketing, iar eu trebuie să mă concentrez doar pe mine și pe fanii mei.

Beneficii suplimentare
Beneficii suplimentare
Colaborezi cu o companie de încredere, fondată în 2003.
Program de recomandări cu posibilități excelente de câștig.
Tehnologie fiabilă care-ți sporește productivitatea online.
Opțiunea de a alege o categorie fără nuditate.
Posibilitatea de a câștiga bani prin vânzarea de videoclipuri sau fotografii chiar și atunci când ești offline.
Nu există reclame care ar putea distrage atenția clienților.
Posibilitatea de a folosi o mască în chat-ul public.
Interfață ușor de utilizat, care facilitează verificarea veniturilor.
Diferite opțiuni de preț pe sesiune pentru diferiți clienți.
Libertatea de a-ți alege propriul program.
Beneficii suplimentare
Libertatea de a-ți alege propriul stil. Nu există un look obligatoriu.
Posibilitatea de a conecta diferite jucării virtuale.
Publicitate în social media pentru modelele care aleg să folosească platformele sociale.
Posibilitatea de a utiliza opțiuni de georestricție.
O mare varietate de metode de plată.
Plasarea prioritară a noilor modele.
Șansa de a câștiga și mai mulți bani prin participarea la concursurile noastre.
Posibilitatea de a oferi fotografii și conținut video, dacă dorești.