Cum să completați verificarea dovezii de adresă (POA) în contul dumneavoastră Streamate
poa
poa banner
Procesul de verificare POA (Dovada adresei) al Streamate este obligatoriu pentru toate modelele care colaborează cu noi.

Indiferent dacă sunteți un model independent sau lucrați pentru un studio, trebuie să completați verificarea POA pentru contul dumneavoastră.

POA ne permite să vă trimitem plățile după ce vă verificăm identitatea. În conformitate cu orientările financiare internaționale KYC ("Know Your Customer"), POA este obligatorie pentru noi, în calitate de companie, pentru a ne asigura că trimitem bani către persoanele potrivite. Este un lucru pe care instituțiile financiare îl cer, de asemenea, pentru a verifica identitatea unei persoane și pentru a putea procesa plățile acesteia.

Pentru a finaliza verificarea POA, trebuie să încărcați un document care să ateste adresa dumneavoastră. Aceasta ar trebui să fie aceeași adresă pe care ați înregistrat-o atunci când v-ați deschis contul model pe Streamate.

Atunci când introduceți adresa dumneavoastră,

asigurați-vă că aceasta este identică cu cea din documentul pe care îl atașați. Adresa specificată pe dovada POA nu trebuie să corespundă neapărat cu cea din actul de identitate.

Vă rugăm

să nu uitați să atașați documentul care atestă adresa după ce ați completat formularul, altfel nu vom putea finaliza verificarea POA pentru contul dumneavoastră!

În cazul în care contul

dvs. nu a trecut de procesul de verificare a dovezii de adresă, nu veți putea primi plăți de la Streamate.

Streamate va păstra

în siguranță plățile în contul dvs. până la finalizarea procesului de verificare a dovezii de adresă. După aceea, veți putea să vă retrageți banii în orice moment.

Aprobarea documentului poate dura între 2 și 5 zile lucrătoare.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

De ce trebuie să fac dovada adresei?

Această verificare este necesară, deoarece partenerii noștri bancari comerciali și instituțiile financiare care ne furnizează servicii ne cer să efectuăm POA pentru a asigura plăți sigure. Multe alte companii sunt obligate în prezent să respecte această normă, cunoscută sub numele de programul de conformitate KYC (Know Your Customer). Acest program are scopul de a ajuta companiile și de a minimiza riscul de fraudă, spălare de bani sau alte activități ilegale legate de plățile lor.

Trebuie să trimit un alt document ca dovadă a adresei în afară de actul de identitate?

Da, aceasta este o procedură obișnuită pe care o implică majoritatea proceselor de înscriere. Avem nevoie de două documente care să ateste identitatea și domiciliul dumneavoastră. Verificarea dovezii de adresă este cu atât mai necesară pentru modelele care locuiesc la o altă adresă decât cea specificată în actul de identitate.

În contul meu, primesc un mesaj de impozit disponibil pentru SUA. Este normal?

Mesajul cu informații fiscale pentru SUA apare în contul fiecărui model, chiar dacă modelele sunt din alte țări..

Sunt informațiile despre contul meu bancar în siguranță dacă le împărtășesc cu Streamate?

Absolut, nu vom împărtăși informațiile despre contul dvs. bancar sau orice alte informații personale cu terțe părți. Avem nevoie de contul dvs. bancar pentru a ne putea îndeplini obligațiile de plată față de dvs.

Vreau să fiu plătit prin intermediul companiei mele. Este posibil acest lucru?

Da, acest lucru este posibil atâta timp cât sunteți titularul contului și, de asemenea, beneficiar al companiei prin intermediul căreia doriți să fiți plătit.

Există o metodă alternativă de plată pe care o pot folosi pentru a evita verificarea POA?

Nu, indiferent de metoda de plată pe care o alegeți, POA este necesară.

De ce este necesar să furnizați un număr de identificare fiscală pentru a vă înregistra?

Streamate este obligat să raporteze veniturile creatorilor de conținut din UE, în conformitate cu reglementările în vigoare. Avem nevoie de aceste informații suplimentare pentru a vă menține contul în conformitate cu legile UE și cu directiva fiscală DAC7. Pentru a face acest lucru, trebuie să știm codul dumneavoastră numeric personal european sau codul de identificare fiscală în scopuri de TVA valabil.