De ce aveți nevoie pentru a deveni un model de webcam?

Aveți nevoie doar de câteva lucruri pentru a începe.

How to become a cam model
Computer
Computer

Puteți începe cu aproape orice calculator modern care rulează Windows sau Mac OS! Pentru cea mai buna experiență video, vă recomandăm un calculator cu un procesor i7 (sau echivalent) și cel puțin 8 GB de RAM. Contactați-ne dacă nu sunteți sigur(ă) dacă PC-ul dvs. este suficient de rapid sau dacă doriți sfaturi pentru upgrade.

Conexiune la internet
Conexiune la internet

Poți să începi cu orice conexiune la internet, dar o conexiune mai rapidă va asigura o experiență și o calitate video mai bună. Fă clic aici pentru a-ți testa viteza de internet. Contactează-ne dacă ai întrebări despre conexiunile la internet sau despre viteză.

Webcam
Webcam

Puteți începe cu orice cameră web, chiar și cu camera web încorporată în laptop. Pentru a câștiga mai multă atenție, vă recomandăm o cameră web cu ecran lat și calitate HD pentru video. De asemenea, puteți folosi o cameră video și o placă de captură pentru o calitate video foarte clară. Contactați-ne dacă aveți nevoie de sfaturi privind alegerea camerei web potrivite.

Dovada vârstei / identificare
Dovada vârstei / identificare

Streamate este strict în ceea ce privește respectarea cerințelor legale, astfel încât trebuie să prezentați o dovadă a identității și vârstei dvs. pentru a vă înregistra la noi (18 ani sau mai mult, în majoritatea zonelor). Orice act de identitate cu fotografie emis de guvern este acceptat! Aceste date personale vor fi securizate.

Fotografie de profil
Fotografie de profil

Trebuie să adăugați cel puțin o fotografie la profilul dvs. public. Alegeți una care să vă scoată în evidență și să atragă vizitatori. Puteți adăuga la profilul dvs. oricâte fotografii suplimentare doriți.

Profil public
Profil public

Veți completa un profil cu informații despre dvs. și interesele dvs. Profilul dvs. va apărea pe peste 2500 de site-uri populare de webcam pentru adulți din rețeaua noastră. Pentru intimitatea dvs., puteți alege să vă setați o restricție geografică pentru a vă ascunde profilul de persoane din anumite locații.

Ai întrebări?
Aveți întrebări?

Dacă nu găsiți răspunsul pe pagina noastră, nu ezitați să ne contactați!

Întrebați-ne

Sunteți gata să deveniți model Streamate?

Este atât de uşor ca şi... 1, 2, 3.

Required stuff
  • Înregistrare

    Trebuie doar să introduceți adresa de e-mail aici și să așteptați confirmarea noastră.

  • Creați-vă profilul

    După ce vă confirmați adresa de e-mail, adăugați dovada de identitate și fotografia de profil. Apoi completați-vă profilul.

  • Conectați-vă

    Așteptați aprobarea contul dvs., conectați-vă și începeți să faceți bani imediat.

Alăturați-vă pe Streamate
SĂ ÎNCEPEM