Alegerea jucăriilor potrivite pentru a maximiza câștigurile

Tot ce trebuie să știți despre jucăriile vibratoare & dildo-uri

Selectarea jucăriilor și a accesoriilor potrivite pentru streaming-urile dumneavoastră pare a fi o decizie mult mai simplă în realitate. Trebuie să știți exact ce îi place publicului dvs. și să alegeți din opțiunile infinite disponibile, ceva cu care să vă simțiți absolut confortabil. Depunerea acelui mic efort suplimentar și efectuarea de cercetări va fi cu siguranță răsplătită: pe măsură ce vă captivați treptat publicul, acesta va dori să rămână mai mult timp în preajmă. Astfel, investiția în jucăria potrivită poate avea un impact surprinzător asupra câștigurilor dvs.

Alegerea jucăriei potrivite va depinde în cele din urmă de preferințele dvs. individuale, dar există câteva tendințe și reguli clare de care ar trebui să țineți cont. Așadar ca model, iată tot ce ar trebui să știți despre jucăriile vibe și dildo-uri.

Reguli de bază pentru selectarea jucăriei potrivite

Atunci când vine vorba de selectarea jucăriei potrivite, s-ar putea să vă simțiți puțin intimidat(ă), deoarece aveți de ales dintre nenumărate opțiuni. Multe dintre ele sunt etichetate ca fiind "noutatea supremă" și pot avea un preț nejustificat de mare. În timp ce unele modele mai ieftine pot avea pur și simplu un design prost sau pot fi fabricate din materiale periculoase. Cu toate acestea, zicala este valabilă și pentru jucăriile cu vibrații și dildo-uri: primești ceea ce plătești.

Experiența noastră de la Streamate spune că nu prea poți da greș cu o jucărie nouă, lucru confirmat și de statisticile concrete. 82% dintre femei și 74% dintre bărbați recunosc că dețin jucării sexuale în SUA, iar numărul acestora continuă să crească de la an la an. Indiferent de circumstanțe, faptele arată că oamenilor le place să se distreze cu jucării în pat. Cu toate acestea, asigurați-vă că acordați mereu atenție la reacțiile regularilor dvs. ori de câte ori vă luați ceva nou. Dacă fanii dvs. par să fie de acord, puteți fi puțin mai îndrăzneț/îndrăzneață și puteți experimenta cu alte opțiuni noi, mai aventuroase.

Beneficiile jucăriilor cu vibrații și dildo-uri pentru modele

1. Fanii adoră să vă vadă excitat(ă)

De obicei, nu jucăria în sine îi excită pe oameni, ci mai degrabă faptul de a vă vedea cum  vă satisfaceți și vă umpleți de plăcere. Publicul dvs. vrea să vă distrați și, probabil, îi va plăcea să vadă orice vă face să vă simțiți bine. Țineți minte: cu cât vă distrați mai mult, cu atât se vor bucura mai mult de show.

2. Creșterea încrederii în sine

Mai ales la începutul carierei, este posibil să fiți puțin timid(ă) și să întâmpinați dificultăți în ceea ce privește orgasmul - sau în a avea orgasm de câte ori v-ar plăcea. În acest caz, a avea un mic prieten de încredere care vă poate înflăcăra oricând, într-o clipă, poate servi ca un stimulent major al încrederii în sine. Folosirea unei jucării vă va face să vă simțiți instantaneu mai sexy și mai încrezător/încrezătoare.

3. Interacțiune mai multă și mai intimă cu fanii dvs.

Jucăriile vibratoare (mai multe despre acestea mai târziu) sunt o categorie specială - copilul iubit al vibratoarelor și al industriei tehnologice - care vă permite să plasați controlul în mâna publicului. Lăsați-i să preia comanda și să decidă când vor să vă vadă atingând punctul culminant și cu siguranță vor dori să revină pentru mai mult.

4. Venituri crescute

De îndată ce începeți să vă faceți transmisiunile live mai interactive, fanii dvs. vor avea impresia că participă efectiv la această experiență. O simplă jucărie poate fi un instrument foarte puternic pentru a schimba întreaga lor experiență, ceea ce, în cele din urmă, vă poate aduce un impuls masiv la profitul dumneavoastră.

Ce sunt jucăriile vibratoare?

Haideți să ne uităm mai atent la jucăriile vibratoare. Vibratoarele standard pot servi ca un adaos fierbinte dacă vă excită. Jucăriile vibratoare interactive, așa cum am menționat anterior, sunt o categorie specială, permițând unei alte persoane să controleze intensitatea și vibrațiile prin intermediul unei aplicații sau al unui software. Acest lucru se poate face cu ușurință prin sincronizarea aplicațiilor.

LOVENSE Nora Nora Bluetooth Rabbit Vibrator cu control prin aplicație, Stimulator Puternic de Vibrații Wireless pentru Femei

Ce fel de jucării cu vibrații există pe piață?

La fel ca în cazul oricărei jucării sexuale, opțiunile dvs. sunt nelimitate. Toate modelele populare au avantaje diferite. Fie că doriți să încercați un model de cuplu, diferite modele de valuri de vibrații, stimularea în același timp a punctului G și a clitorisului sau dacă zgomotul ar trebui să fie principala dvs. preocupare, veți găsi cu siguranță o opțiune potrivită. Iată o selecție excelentă ca referință.

Ce jucării cu vibrații sunt compatibile cu Streamate?

Orice jucărie care funcționează cu Lovense Connect sau cu aplicația mobilă FeelConnect este compatibilă cu SMConnect, inclusiv majoritatea vibratoarelor de la Lovense, Kiiroo și We-Vibe.

Cele mai bune dildo-uri pentru modele

Dildo-urile sunt jucării sexuale concepute pentru penetrare care pot oferi plăcere și stimulare. Unele femei consideră că folosirea unui dildo le poate ajuta să atingă orgasmul. În timp ce pentru bărbați, privitul este, de asemenea, o experiență distractivă, deoarece îi poate ajuta să se imagineze în situația respectivă și să se cufunde în experiență.

Explorați-vă creativitatea în timp ce alegeți un nou dildo. Puteți avea inclusiv modele pentru ocazii diferite: un cornet de înghețată moale pentru vară și o jucărie care strălucește în întuneric de 23 cm pentru lunile mai reci și mai întunecate. Explorați cele mai picante modele aici.

Alte jucării sexuale de top pe care să le păstrați în arsenalul dvs.

Ce alte jucării ar trebui să păstrați în colecția dvs.? Iată care sunt top 3 pe care le recomandăm.

#1 - Bagheta magică
Fără îndoială, este cel mai popular vibrator de pe piață. Alegeți un model reîncărcabil cu o baterie cu o durată de viață suficientă, care să țină în streaming-urile lungi. Va fi cu siguranță unul dintre partenerii dvs. favoriți și cei mai de încredere.

#2 -Jucării clitoridiene cu valuri de presiune
Această nouă categorie de jucării axate pe clitoris a fost foarte mediatizată și nu degeaba. Utilizând impulsuri ritmice de aer pentru a stimula clitorisul, senzația pe care o oferă aceste jucării nu se compară cu nimic altceva. Cu siguranță, trebuie încercate.

#3 - Dop anal
Dacă nu ați încercat niciodată opțiunea cu vibrații, dar vă place opțiunea standard, vă așteaptă o surpriză. Unele modele interactive vor avea aceleași caracteristici ca orice alte jucării cu vibrații controlabile cu ajutorul unei aplicații. Dacă vreți să încercați ceva diferit din punct de vedere tehnic, aceasta este cea mai bună opțiune.

Concluzia finală

Oricare ar fi jucăriile pe care le alegeți în cele din urmă, există două lucruri de care trebuie să țineți cont întotdeauna. În primul rând, faceți cercetări pentru a fi mereu la curent cu cele mai noi gadgeturi. La urma urmei, dvs. ar trebui să fiți expertul/experta în domeniu. În al doilea rând, urmăriți întotdeauna reacțiile publicului dumneavoastră și organizați un show care să le alimenteze fantezia în cea mai mare măsură cu jucăriile potrivite.

 

Mai multe postări interesante

Eticheta selectată: #all