Uncategorized @ro

Sexting – Cum să câștigi bani trimițând SMS-uri pe Streamate

Sfaturi pentru discuții murdare și sexting La Streamate, sextingul este mai mult decât un joc...

Sfaturi pentru discuții murdare și sexting

La Streamate, sextingul este mai mult decât un joc distractiv și sexy pentru îndrăgostiți. Există multe moduri în care poți face bani dacă ești unul dintre modelele noastre, în afară de streaming de conținut, iar sextingul este unul dintre ele. Dacă ești interesată să câștigi mai mult prin trimiterea de mesaje de sexting fanilor tăi, iată câteva sfaturi despre cum să profiți la maximum de această sursă de venit suplimentar.

Ce este sextingul?

Sextingul provine din sex + mesaje text. Pe scurt, înseamnă să vorbești cu o persoană prin mesaje text despre sex. Există multe alte denumiri pentru sexting, inclusiv discuții erotice, discuții murdare sau discuții obraznice. Sextingul poate lua diferite forme, de la a fi distractiv și jucăuș până la a fi erotic și foarte descriptiv, astfel încât să sporească excitarea sexuală. Oamenii folosesc sextingul pentru a se excita înainte sau în timpul activității sexuale sau pur și simplu pentru distracție. Sextingul poate include diferite lucruri, cum ar fi descrieri detaliate, extrem de erotice, comenzi sexuale sau glume sexuale. Dacă doriți să vă bazați pe sexting pentru a vă apropia de fanii dvs. și a face mai mulți bani în același timp, aveți posibilități infinite. În funcție de comportamentul fiecărei persoane, puteți alege să fiți jucăuș, serios, sexy, dominant și să vă distrați până la capăt. Iată câteva aspecte comune de care trebuie să țineți cont în timpul sextingului dacă doriți să folosiți această metodă pe termen lung și să deveniți din ce în ce mai buni.

Sfaturi pentru Sexting

Deoarece sextingul nu implică un contact vizual direct cu persoana cu care vorbiți, trebuie să depuneți puțin efort și multă imaginație pentru a face acest lucru atractiv. Iată câteva lucruri care vă pot ajuta să vă „sextăriți” cu succes:

  • Complimentele – oamenii le iubesc, chiar dacă nu sunt întotdeauna reale. Complimentele ne stimulează încrederea în noi înșine și starea de spirit, iar acestea ar putea fi exact ceea ce ai nevoie pentru a menține un joc de sexting. În timp ce faceți sexting, complimentați-l pe membrul dvs. pentru ideile pe care le are, pentru natura sa extrovertită sau pentru cât de bine își joacă rolul dacă este vorba de un joc de rol în care vă implicați.
  • Folosiți numele membrului dvs.: este întotdeauna important să vă concentrați pe a face cealaltă persoană să se simtă bine și să simtă că are toată atenția dvs. Una dintre modalitățile de bază pentru a face acest lucru și pentru a avea o abordare personală și eficientă cu fiecare membru cu care faceți sexting este să folosiți numele acestuia, în mod repetat. Această tehnică îi va face să se simtă mai importanți pentru tine și, probabil, mai dispuși să plătească pentru a face sexting cu tine din nou în viitor.
  • Fii descriptiv – cei care plătesc pentru sexting vor să facă parte dintr-o experiență interesantă. Această practică poate fi foarte excitantă dacă vă dați frâu liber creativității și trimiteți mesaje despre scenarii sexy pe care membrii dvs. ar dori să le încerce în viața reală. Fiți explicit și oferiți multe detalii, deoarece cuvintele trebuie să înlocuiască imaginile, ceea ce nu este ușor.
  • Fii deschis la minte: chiar dacă nu ai făcut sex cu nimeni pe bune și nu știi de unde să începi, păstrează-ți mintea deschisă, fii flexibil, experimentează și descoperă ce texte au cel mai mare impact asupra membrilor tăi. 
  • Folosiți JOI pentru a le oferi membrilor dvs. bucurie: dacă un membru dorește să vă trimită un mesaj pentru a vorbi murdar, puteți folosi JOI (instrucțiuni de masturbare) pentru a-l excita și apoi pentru a-l ajuta să se relaxeze. Poți să o iei încet sau repede și să îi spui explicit membrului cum să își folosească mâinile și ce să facă până la capăt.
  • Joc de rol: unul dintre cele mai interesante lucruri pe care le puteți face în timp ce faceți sexting este să aveți o conversație de joc de rol. Folosirea unui personaj fals îi ajută pe mulți oameni să fie mai încrezători, mai ușori și să se bucure de o experiență mai intensă.

Discuțiile murdare pot pune lucrurile în mișcare și îi pot ajuta pe membrii dvs. să se relaxeze cu adevărat și să se distreze chiar și atunci când nu vă văd. Profitați din plin de Streamate și bucurați-vă de câștiguri mai mari.

Mai multe postări interesante