Verificarea transmisiei pe Streamate

La Streamate, folosim diferite metode de verificare pentru a ne asigura că toate conturile modelelor noastre sunt legitime, iar platforma noastră este sigură, securizată și în deplină conformitate cu reglementările și standardele industriei pentru adulți. Una dintre cele mai recente măsuri de securitate pe care le-am luat este procesul de verificare a transmițătorilor. Aflați mai multe despre cum funcționeazăși de ce este necesar.

 

 

Ce este verificarea transmisiei?

 

Verificarea transmisiei este un proces automat de verificare care poate fi efectuat odată ce un interpret începe să transmită live pe Streamate. Aceasta este o verificare sigură și securizată care nu va expune modelele noastre la niciun risc de confidențialitate a datelor. În acest moment, doar unele dintre modelele noastre pot vedea etapa de verificare a transmițătorului pe contul lor Streamate. În viitor, această opțiune va deveni disponibilă pentru toate modelele noastre.

 

La înregistrarea pe Streamate, fiecare model trebuie să prezinte o copie a actului de identitate. Acest document este apoi verificat de echipa noastră, care se asigură că fotografia de identitate a modelului corespunde cu apariția sa live în timpul transmisiunilor. Bazându-ne pe verificarea automată a transmisiei, permitem tehnologiei să efectueze această verificare, ceea ce economisește mult timp. Aceste verificări automate ne permit să verificăm identitatea modelului la începutul fiecărui stream, să semnalăm și să rezolvăm eventualele probleme.

 

Procesul este foarte rapid și ușor. Înainte de începerea unui stream, modelele trebuie să se așeze în fața camerei, astfel încât programul nostru să poată efectua o scanare facială și să compare fața sa cu fotografia de identificare. Nu este nevoie decât de câteva secunde pentru a finaliza verificarea înainte ca modelele sa înceapă streamingul. Indiferent de rezultatul scanării (indiferent dacă imaginea scanată se potrivește sau nu cu cea din ID), modelele vor putea începe streamul. În cazul în care se detectează o neconcordanță, programul va marca contul modelului respectiv și un membru al personalului nostru va verifica direct streamul. În cazul în care echipa noastră își dă seama că modelul nu este proprietarul contului, poate oferi un avertisment, poate opri streamul sau chiar suspenda contul.

 

De ce să folosiți verificarea automată a transmisiei?

 

Practic, acest proces de verificare este important pentru noi pentru a ne asigura că modelele care transmit live pe platforma noastră sunt într-adevăr proprietarii conturilor lor. Acest lucru ne ajută să ne asigurăm că platforma noastră este sigură și securizată atât pentru modele, cât și pentru membri. Procesul automat de verificare a transmisiei ne permite să prevenim fraudele online, conturile furate, persoane neautorizate sau alte acțiuni ilegale. În plus, acest pas ne permite să garantăm că streamurile noastre îndeplinesc cerințele legale, ceea ce sporește încrederea în platforma noastră și ne ajută să menținem relații excelente cu partenerii noștri bancari și instituțiile financiare.

 

 

Verificarea transmisiei este sigură?

 

Acest proces este 100% sigur. Scanările pe care le efectuăm nu vor părăsi niciodată serverele noastre și nu vor fi partajate cu alte grupuri sau baze de date. Scanările anterioare sunt păstrate în fișier, astfel încât computerul să poată efectua mai ușor comparația față- act de identitate și să ofere rezultate mai rapide în timp.

 

Scanarea îmi va afecta capacitatea de a face streaming?

 

Nu, scanarea automată de verificare a transmisiei nu vă împiedică să faceți streaming și nu vă încetinește streamingul.

 

Ce pot face pentru ca scanarea să mă recunoască mai ușor?

 

Această scanare automată este foarte precisă, dar nu perfectă. Uneori, programul poate întâmpina dificultăți în scanarea feței dumneavoastră. Pentru a-l ajuta și pentru a accelera procesul, asigurați-vă că fața dvs. se află în cadru și este bine luminată în timpul scanării.

 

Pot să raportez probleme legate de etapa de verificare a emițătorului?

 

Bineînțeles, echipa noastră este întotdeauna gata să vă ajute cu orice problemă tehnică, iar feedback-ul dumneavoastră ne poate ajuta să îmbunătățim acest proces. Vă invităm să contactați echipa noastră în orice moment.

Mai multe postări interesante

Eticheta selectată: #all