Cum să aveți o prestație de nota zece

 

A fi model videochat poate fi o experiență grozavă și distractivă. Cu toate acestea, la fel ca în oricare alt job, e nevoie să vă străduiți pentru a avea succes. Fiecare model care începe să transmită online ar trebui să se asigure că are o prestație impecabilă în fața camerei. La urma urmei, dacă nu dați tot ce e mai bun, de ce ar vrea un client să se întoarcă la dvs.?

 

 

Una dintre cele mai simple și eficiente modalități de a vă asigura că prestația dvs. va fi excelentă este ÎNCEPEȚI SĂ VĂ ÎNREGISTRAȚI SESIUNILE ONLINE - acesta este cel mai bun mod de a vă evalua și de a vedea cum vă percep membrii.

 

Atunci când începeți ziua de lucru, apăsați pe butonul de înregistrare. După ce v-ați terminat tura, verificați-vă înregistrările. Apoi, în funcție de ceea ce vedeți, fiți sincer/ă cu dvs. Sunt șanse mari ca prestația dvs. să poată fi cu mult îmbunătățită. Faceți acest lucru pe tot parcursul zilei, schimbând rutina pe care o adoptați în modul în care interacționați în fața camerei. Continuați să vă înregistrați sesiunile online și să urmăriți periodic ce detalii ar putea fi modificate. Acest obicei ar trebui să vă ajute să îmbunătățiți acele zone pe care nu le stăpâniți foarte bine și să deveniți un model de nota zece.

 

Dacă lucrați la un studio sau faceți parte dintr-un grup de modele, discutați cu managerii studioului și chiar și cu celelalte modele despre cum percep prestația dvs. actuală. Uneori veți primi critici constructive care pot fi greu de ascultat. Încercați totuși să învățați din sfaturile lor deoarece vă vor ajuta pe termen lung. De asemenea, atunci când aveți ocazia, împărtășiți-vă ideile cu alte modele. Este posibil ca unele dintre modele să știe ceva despre nișa pe care încercați să o adoptați la care nu v-ați gândit niciodată. Nu strică să aflați micile secrete pe care se bazează celelalte modele.

 

 

O altă modalitate de a vă îmbunătăți prestația este să discutați cu membrii ca să înțelegeți cum vă percep. Aflați ce le place la dvs. și nu găsesc la alte modele. Ce le-ar plăcea să vă vadă făcând mai des? Să aflați feedback-ul celor care vă urmăresc poate fi de mare ajutor pentru că vreți să faceți ca experiența să fie cât mai atractivă pentru ei. Deci, convingeti-i să vă spună ceea ce cred despre dvs. Puteți face asta sub forma unui joc; dvs. îi provocați cu întrebări, iar dacă ei răspund, primesc la final o recompensă. Un feedback constructiv de la membrii dvs. e calea cea mai bună de a vă îmbunătăți performanța.

Mai multe postări interesante

Eticheta selectată: #all