Cum și de ce să faceți streaming de oriunde folosindu-vă mobilul?

 

Vă place să petreceți mult timp pe mobil, citind ultimele postări din social media sau ținând legătura cu fanii dvs.? Atunci, cum vi se pare ideea de a face mai mulți bani pe Streamate folosindu-vă mobilul? Acum, acest lucru este posibil prin interfața SMConnect Mobil. Aflați mai multe despre avantajele acesteia.

 

 

De ce să faceți streaming de pe mobil?

 


Spre deosebire de laptop, mobilul e întotdeauna cu dvs. Fie că faceți shopping, vă aflați la un party sau în vacanță, cu siguranță aveți smartphone-ul în poșetă sau buzunar. Dacă tot aveți acest gadget la dvs., de ce să nu profitați, iar atunci când aveți un minut liber sau inspirație, să intrați live pe Streamate?
Făcând streaming de pe mobil, vă veți putea surprinde fanii în momente în care aceștia s-ar putea să nu se aștepte să vă vadă online, lucru care îi va bucura cu siguranță.
Mai mult de atât, streaming-ul de pe mobil vă oferă libertate și flexibilitate. Puteți împărtăși cu fanii dvs. momente cu adevărat deosebite, intrând live de oriunde, direct de pe mobil.
Pe lângă faptul ca vă permite să câștigați bani extra în orice moment, streaming-ul de pe mobil vă ajută să aduceți un element de noutate în programul dvs. Cei care vă apreciază sigur se vor bucura să vă vadă online și din alte locații în care vă petreceți timpul liber și să vă cunoască astfel mai bine.

 

Ce presupune streaming-ul de pe mobil?

 

Probabil ați mai încercat sa faceți streaming de pe mobil în trecut, dar cu SMConnect Mobil, lucrurile devin acum mult mai ușoare. Iată mai jos pașii pe care trebuie să îi urmați:

 

 

  1. Cu un dispozitiv mobil iOS sau Android, deschideți un browser (se recomandă Chrome pentru dispozitive Android și Safari pentru iOS).
  2. Intrați pe streamatemodels.com și logați-vă în cont.
  3. Accesați funcția de mobile streaming făcând click pe butonul SMConnect din partea de sus a dashboard-ului dvs.
  4. Apăsați pe ‘Start Show’ și veți intra online, putând începe un show privat. Mai mult de atât, făcând streaming de pe mobil puteți:
    • să vedeți oricând statusul show-ului dvs.
    • să accesați toate setările disponibile făcând click pe iconița cu trei bare
    • să scrieți sau să vedeți mesaje de pe iconița cu bule de chat, iar pentru a ascunde chat-ul, trebuie doar să o atingeți
    • să interacționați în modul Cam2Cam; în aceste sesiuni, video-ul lor va apărea pe streaming-ul dvs. și îl veți putea muta în oricare parte a ecranului.

 

Sfaturi utile de care să țineți cont când faceți streaming de pe mobil

 

Streaming-ul de pe mobil poate fi foarte interactiv și plăcut. Sunt câteva reguli de care să țineți cont pentru a vă bucura din plin de această tehnologie:

 

  • Alegeți un spațiu sigur unde nu se află alte persoane în cadru atunci când transmiteți live.
  • Momentan este necesar să faceți streaming în modul peisaj, adică video orizontal (și nu vertical) pentru a evita o imagine deformată și a facilita redarea video-ului.
  • Folosiți un semnal wi-fi puternic. Dacă utilizați în schimb date mobile, calitatea streaming-ului poate fi mai redusă. În plus, puteți plăti costuri suplimentare la factura de telefon.
  • Alegeți un loc cu o lumină bună pentru ca video-ul să fie de calitate.
  • Puneți mobilul pe o suprafață stabilă sau un trepied pentru a obține un video clar și țineți-l aproape când doriți să oferiți un prim-plan mai intim.
  • Fiți creativ/ă si explorați cât mai multe unghiuri noi și locații de care puteți profita doar prin acest tip de streaming.

 

Vrem ca interfața SMConnect Mobil sa vă facă experiența de streaming cât mai ușoară și să vă ajute să câștigați cât mai mult! Această interfață folosește cea mai rapidă tehnologie de streaming și este în continuare în curs de dezvoltare, așa că fiți cu ochii pe secțiunea de ‘Știri’ din dashboard-ul dvs. pentru a afla noutăți.
Încercați SMConnect Mobil și împărtășiți-ne gândurile dvs.!

Mai multe postări interesante

Eticheta selectată: #all