Cammingul – job sau pasiune?

 

Cum priviți jobul de model videochatEste un venit suplimentaro meserie sau pur și simplu o pasiune?

 

 

Răspunsul diferă cu siguranță pentru fiecare model. Într-adevăr, cammingul poate fi un simplu hobby care vă permite să socializați și să vă dezvoltați personal, dar poate fi și un job ful-time, unul foarte profitabil chiar.

 

Pentru a ajunge să realizați câștiguri semnificative ca model videochat, e însă nevoie să țineți cont de anumite lucruri. Care sunt acestea? Le vom enumera pe scurt chiar acum!

 

Petreceți cât mai multe ore online

 

Regula numărul unu pe care orice model de succes o respectă, cel puțin la început, este de a petrece cât mai mult timp online. E simplu; cu cât lucrați mai multe ore, cu atât câștigați mai mult.

 

Videochatul nu este un job cu salariu fix. Plata depinde de efortul pe care îl depuneți stând conectat/ă cât mai multe ore și socializând cât mai mult cu membri.

 

Oricine își dorește să poată trăi doar din banii câștigați din camming, trebuie să fie pregătit/ă să lucreze cât mai multe ore. Un program mai lung de lucru înseamnă suficient timp petrecut cu membrii care vă vor îndrăgi mai mult și vor cheltui mai des cu dvs.

 

 

Respectați-vă programul de lucru și pauzele

 

E tentant să nu aveți un program fix de lucru atunci când domeniul vă permite, iar cammingul e tocmai acel gen de job în care nu sunteți limitat/ă de un orar fix. Totuși, daca vreți să ajungeți la stilul de viață visat, trebuie să aplicați disciplina și în acest domeniu flexibil.

 

Disciplina înseamnă un număr constant de ore petrecute în fiecare zi în fața camerei, socializând cu membrii. Veți culege roadele muncii dvs. în doar câteva săptămâni în care încasările vă pot crește semnificativ.

 

Ideal este să alegeți un interval al zilei (sau nopții) și să vă logați mereu la aceleași ore. Astfel, fanii dvs. vor ști când vă pot găsi online pentru a petrece timp în compania dvs.

 

Aceeași regulă se aplică și în cazul pauzelor. E important sa mai luați o gură de aer sau de cafea după multe ore de socializare. Însă dacă vă întrerupeți prea des, vă pierdeți sporul, iar ziua dvs. de lucru se întinde pe tot mai multe ore.

 

Rezultatul este că la final vă simțiți obosit/ă, iar încasările nu reflectă orele pe care simțiți că le-ați lucrat. Ca să nu ajungeți aici, stabiliți-vă un program fix și pentru pauze. Propuneți-vă, de exemplu, să luați două pauze scurte și una mai lungă, de masă, în decursul a 8-9 ore de camming.

 

Veniți cu idei noi

 

Cammingul poate fi extrem de profitabil, iar dacă deja lucrați în acest domeniu, probabil cunoașteți modele care câștigă lunar sume impresionante. Ca să ajungeți și dvs. acolo, trebuie să vă țineți fanii cât mai aproape și să le oferiți mereu ceva nou; fie ținute cât mai variate, fie jocuri interactive sau discuții provocatoare.

 

Priviți cammingul ca pe un job, implicați-vă cât mai mult și veți fi răsplătit/ă ca atare!

Mai multe postări interesante

Eticheta selectată: #all