Uncategorized @ro

Cammingul – job sau pasiune?

Cum privesti jobul de model videochat? Este un venit suplimentar, o meserie sau pur si simplu o pasiune? Raspunsul difera cu...

Cum privesti jobul de model videochatEste un venit suplimentaro meserie sau pur si simplu o pasiune?

Raspunsul difera cu siguranta pentru fiecare model. Intr-adevar, cammingul poate fi un simplu hobby care iti permite sa socializezi si sa te dezvolti personal, dar poate fi si un job ful-time, unul foarte profitabil chiar.

Pentru a ajunge sa realizezi castiguri semnificative ca model videochat, e insa nevoie sa tii cont de anumite lucruri. Care sunt acestea? Le voi enumera pe scurt chiar acum!

Stai cat mai multe ore online

Regula numarul unu pe care orice model de succes o respecta, cel putin la inceput, este a petrece cat mai mult timp online. E simplu; cu cat lucrezi mai multe ore, cu atat castigi mai mult.

Videochatul nu este un job cu salariu fix. Plata depinde de efortul pe care il depui stand conectat/a cat mai multe ore si socializand cat mai mult cu membri.

Oricine isi doreste sa poata trai doar din banii castigati din camming, trebuie sa fie pregatit/a sa lucreze cat mai mult ore. Un program mai lung de lucru inseamna suficient timp petrecut cu membrii care te vor indragi mai mult si vor cheltui mai des cu tine.

Respecta-ti programul de lucru si pauzele

E tentant sa nu ai un program fix de lucru atunci cand domeniul ti-o permite, iar cammingul e tocmai acel gen de job in care nu esti limitat de un orar fix. Totusi, daca vrei sa ajungi la stilul de viata visat, trebuie sa aplici disciplina si in acest domeniu flexibil.

Disciplina inseamna un numar constant de ore petrecute in fiecarea zi in fata camerei, socializand cu membrii. Vei culege roadele muncii tale in doar cateva saptamani in care incasarile iti pot creste semnificativ.

Ideal este sa alegi un interval al zilei (sau noptii) si sa te loghezi mereu la aceleasi ore. Astfel, fanii tai vor sti cand te pot gasi online pentru a petrece timp in compania ta.

Aceeasi regula se aplica si in cazul pauzelor. E important sa mai iei o gura de aer sau de cafea dupa multe ore de socializare. Insa daca te intrerupi prea des, iti pierzi sporul, iar ziua ta de lucru se intinde pe tot mai multe ore.

Rezultatul este ca la final te simti obosit/a, iar incasarile nu reflecta orele pe care simti ca le-ai lucrat. Ca sa nu ajungi aici, stabileste-ti un program fix si pentru pauze. Propune-ti, de exemplu, sa iei doua pauze scurte si una mai lunga, de masa, in decursul a 8-9 ore de camming.

Vino cu idei noi

Cammingul poate fi extrem de profitabil, iar daca deja lucrezi in acest domeniu, probabil cunosti modele care castiga lunar sume impresionante. Ca sa ajungi si tu acolo, trebuie sa iti tii fanii cat mai aproape si sa le oferi mereu ceva nou; fie tinute cat mai variate, fie jocuri interactive sau discutii provocatoare.

Priveste cammingul ca pe un job, implica-te cat mai mult si vei fi rasplatit/a ca atare!

Mai multe postări interesante