Cum să vă comportați în chat-ul gratuit pe Streamate

 

Dacă sunteți nou/ă pe Streamate sau dacă vă gândiți să deveniți model, există câteva lucruri de bază pe care trebuie să le știți despre chat-ul gratuit. În această postare, vă vom prezenta câteva dintre principalele aspecte legate de modul în care ar trebui să vă comportați în chat-ul gratuit.

 

 

Ce înseamnă chat gratuit?

 

Pe Streamate, există 4 tipuri de show-uri:

 

  • Show-uri private - show-uri plătite la care se pot alătura mai mulți utilizatori
  • Show-uri exclusive - aceste show-uri sunt disponibile doar pentru un singur utilizator
  • Sesiuni în bloc - pentru care este disponibilă o reducere
  • Show-uri gold - show-uri speciale

 

Dacă modelul nu participă la unul dintre aceste show-uri, înseamnă că se află în chat-ul gratuit. Chat-ul gratuit este locul în care toți utilizatorii pot vedea și vorbi cu modelele prin mesaje.

 

 

Reguli de bază de urmat în chat-ul gratuit

 

Unul dintre principalele lucruri pe care trebuie să le știți despre chat-ul gratuit este că aici nu este permis să oferiți show-uri explicite sau să arătați nuditate sub nivelul centurii. Pentru a afla mai multe despre această regulă, puteți consulta codul de conduită.

Odată ce un model începe să facă streaming pentru prima dată, camera ei sau a lui va fi goală. Totuși, asta nu înseamnă că nimeni nu se uită!

În chat-ul gratuit, camera dvs. poate fi vizualizată de către membrii potențiali. Utilizatorii care nu s-au logat încă sau care nu au un cont ar putea, de asemenea, să se uite.

Prin plasarea mouse-ului deasupra camerei unui model, utilizatorii îl pot vedea în direct chiar înainte să intre efectiv în camera de chat. Este important să fiți întotdeauna conștientă de acest lucru.

În chat-ul gratuit este esențial ca modelul să fie activ și să implice utilizatorii, adresându-se direct acestora, folosind poreclele lor, tachinându-i sau folosind umorul. Modelele trebuie să încerce să transforme utilizatorii în plătitori cât mai curând posibil!

O altă strategie importantă este aceea de a continua să vă uitați la cameră în timp ce vorbiți cu utilizatorii. Acest lucru ajută la crearea unei legături mai puternice și oferă clienților o experiență personală.

O abordare creativă și amabilă este, de asemenea, extrem de utilă. Dacă un utilizator intră în camera unui model, înseamnă că îi place deja acel model. Din acest motiv, modelul ar trebui să încerce să fie amabil cu acea persoană, să-i acorde atenție și să evite distragerile. Surprinzând utilizatorii în mod creativ, fie prin look-ul lor, fie prin show-ul sau ideile lor, modelele își vor crește popularitatea și câștigurile!

Mai multe postări interesante

Eticheta selectată: #all