De ce este important să vă diferențiați de alte modele

 

Titlul de mai sus poate părea un clișeu, dar odată cu dezvoltarea tehnologiei informațiilor, devine din ce în ce mai important să vă puteți diferenția față de mulțime.

 

 

Imaginați-vă că sunteți într-un bar și priviți bărbații și femeile de acolo. Cine vă va atrage atenția mai întâi? Cineva care este îmbrăcat foarte frumos însă arată la fel ca toți ceilalți? Sau cineva care este elegant, sigur pe sine, impecabil și are o personalitate magnetică pe care o puteți simți chiar și de la distanță? Evident că cea de-a doua persoană.

 

Acum, imaginați-vă același lucru cu clienții de pe un site precum Streamate, unde zeci de milioane de oameni se uită zilnic la pozele de profil, iar un client poate vedea până la 15 poze în același timp sau se poate uita la mica dvs. poză de la jumătate de metru, de pe telefon.

 

Să o luăm pas cu pas: primul și cel mai important lucru este să atrageși atenția clientului cu poza dvs. de profil. Dacă reușiți acest lucru, sunteți pe calea cea bună. Iată câteva sfaturi de bază:

 

După ce v-ați încărcat poza de profil, verificați-o pe telefon și nu pe computer, deoarece majoritatea clienților își folosesc și telefoanele mobile.

 

Deci, verificați felul în care se vede poza dvs. de pe telefon, iar dacă nu sunteți mulțumit/ă de rezultat, faceți o altă fotografie și încărcați-o din nou.

 

 

În imaginile de dimensiuni reduse, totul pare mai mic, deci aveți grijă să nu puneți elemente în centrul imaginii, deoarece în cel mai probabil caz, majoritatea clienților nu le vor vedea.

 

Spre deosebire de alte platforme, Streamate vă oferă mai multă libertate în ceea ce privește poza de profil: puteți adăuga text sau modifica într-o oarecare măsură nuanța culorilor pentru a ieși în evidență.

 

Nu este obligatoriu să vă arătați fața în poză, dar evident, asta ar dori majoritatea clienților să vadă. Și, bineînțeles, restul corpului dvs. Asta este partea grea. Ar trebui să fiți creativ/ă și să găsiți un unghi care să vă permită să vă puneți în evidență calitățile.

 

Clientul a dat click pe poza dvs. de profil? Aici intervine o altă parte grea. Un utilizator petrece în medie cel mult 3 secunde în camera de chat a unui model. Acesta este timpul necesar pentru ca el să decidă dacă îi place sau nu ceea ce vede. Cum puteți arăta totul în 3 secunde? Uitați niște sfaturi:

 

Nu întâmplător, nu recomandăm fotoshopparea fotografiei de profil. Dacă diferența dintre poza dvs. și cea care se vede pe cameră este prea mare, clientul nu va petrece nici măcar o secundă în camera dvs. Găsiți echilibrul între ceea ce vreți să arătați în poză și imaginea reală pe care o afișați pe cameră într-un show live.  

 

 

Un alt sfat este să fiți mereu atent/ă! Dacă, de exemplu, doar ridicați rapid privirea de la telefon când clientul intră în camera ta, acest lucru va lua toate cele 3 secunde pe care clientul vi le alocă. Acesta este motivul pentru care este important să fiți mereu activ/ă și, mai degrabă, să petreceți mai puțin timp online la început, dar să vă concentrați cu adevărat pe ceea ce faceți.

 

Unii clienți au folosit Streamate mai mult decât dvs. și știu exact dacă cineva transmite de acasă sau de la studio. Indiferent de unde lucrați, asigurați-vă că aveți ceva unic în cameră și în aspectul tău. Puteți obține cele mai bune rezultate dacă această unicitate se potrivește cu personalitatea dvs. Dacă, de exemplu, aruncați niște haine pe pat, nu va părea neapărat dezordonat, dar ar putea trezi imaginația clientului.

 

O față frumoasă poate atrage atenția clientului pentru câteva momente, dar îl va face să revină la dvs. în fiecare seară doar pentru asta? puteți crește semnificativ șansele de succes dacă vorbiți cu clientul, fie prin chat, dar mai important, oral. Nu știți ce ar dori să vadă clientul? Este mult mai ușor să aflați răspunsul dacă întrebați! V-ați dori ca toată lumea care intră în camera dvs. să simtă instantaneu vibrații bune? Și acest lucru este mult mai ușor de realizat prin comunicare. Pentru început, alegeți un subiect care vă interesează și începeți să vorbiți despre el în camera de chat. Ceilalți, văzându-vă pasiunea, se vor alătura.

 

După ce veți afla ce metode funcționează cel mai bine pentru dvs. pentru a menține atenția clienților, puteți începe să vă gândiți la ce ați putea schimba. Orice a fost interesant în primele 10 minute poate deveni plictisitor mai târziu. Din cauza asta, trebuie să veniți mereu cu ceva nou. Bineînțeles, vă puteți folosi de lucruri externe ca ajutor, de exemplu, o roată a norocului sau un instrument similar, ceva care să vă ajute să alegeți ceea ce urmează să faceți în camera de chat.

 

Dar destul cu teoria, încercați să puneți tot ce ați aflat în practică! Experimentați cu sfaturile de mai sus, aplicați-le pe cele care funcționează și renunțați la ceea ce nu merge. Continuați să faceți mereu schimbări!

 

Dacă v-ați blocat, nu ezitați să contactați managerul nostru de zonă la irina@streamate.com!

Mai multe postări interesante

Eticheta selectată: #all