Cum să vă alegeți ținutele

 

Aș sugera ca înainte de a intra online să petreceți ceva timp verificând cum arătați în fața camerei, doar pentru a vă asigura că sunteți cât mai bine îmbrăcată.

 

 

Când începeți o sesiune, asigurați-vă întotdeauna că aveți o gamă de haine din care puteți alege, astfel încât membrii să fie mereu surprinși de noul dvs. look.

 

De exemplu, într-o zi puteți alege să vă îmbrăcați elegant, purtând rochii lungi cu accesorii frumoase care vă fac să vă simțiți ca o vedetă de la Hollywood. Ori de câte ori simțiți că cei care vă privesc se plictisesc, v-aș sugera să faceți o „prezentare de modă”, schimbându-vă hainele cât mai des, astfel încât să transformați întreaga experiență din camera ta într-un eveniment de modă.

 

Ce trebuie să rețineți este că și dacă alegeți să purtați o ținută simplă, cum ar fi o pijama, trebuie întotdeauna să vă asigurați că arată sexy și atrage atenția membrilor.

 

Să vă îmbrăcați prea extravagant nu este întotdeauna cea mai bună idee. Vă voi da un exemplu concret; îmi amintesc și în ziua de azi că odată am adoptat o ținută neobișnuită: un sutien fără cupe, aveam bandă de scotch pe sâni, plus o jartieră și ciorapi asortate. Eram îmbrăcată diferit față de cum arătam în mod normal și marea majoritate a utilizatorilor pur și simplu a evitat să se alăture sesiunii mele private.

 

 

Așteptați-vă oricând la lucruri neașteptate deoarece ideile simple vă pot ajuta să aveți un succes imprevizibil.

 

Vă voi ilustra și acest lucru printr-un exemplu. Odată, mi-am luat un halat de baie pufos și m-am acoperit complet astfel încât pielea mea aproape că nu se putea vedea deloc. Puteți ghici ce s-a întâmplat în continuare? Toți utilizatorii din camera mea s-au amuzat instant și în secunda următoare, unii mi s-au alăturat în privat.

 

Ați înțeles ce vreau să subliniez: modul în care vă îmbrăcați are un impact major care se va vedea pe cameră.

 

Să vă simțiți încrezătoare în aspectul dvs. fizic este un afrodiziac extrem de puternic. Dacă vă simțiți bine în pielea dvs., îi veți stârni cu ușurință pe membri și îi veți face să își dorească să revină pentru mai mult.

 

Amintiți-vă că întotdeauna trebuie să vă țineți publicul în priză și vă garantez că veți avea succes ca model videochat.

Mai multe postări interesante

Eticheta selectată: #all