Cum gestionăm confidențialitatea și cum vă protejăm datele la Streamate?

 

În ziua de azi, există multe pericole care se ascund pe internet, iar înregistrarea datelor dvs. personale pe orice site web ar putea să vă îngrijoreze. La Streamate, fie că sunteți model sau client, ne pasă de liniștea dvs. și dorim să vă informăm că datele dvs. sunt în siguranță la noi. Punem un mare accent pe protecția datelor și pe confidențialitate. Iată ce trebuie să știți despre modul în care tratăm datele cu caracter personal și cum vă protejăm confidențialitatea.

 

 

Ce fel de informații sunt colectate de Streamate?

 

Există o varietate de date pe care site-ul nostru le colectează pentru a îmbunătăți experiența dvs., cum ar fi informațiile legate de dispozitivele dvs. (computere, telefoane mobile, tablete etc.), informații legate de locația dvs. sau date colectate din cookie-urile utilizate de site-urile noastre, care sunt împărțite în diferite categorii. Toate datele pe care le colectăm pentru a îmbunătăți navigarea pe site-ul nostru sunt confidențiale, sunt stocate în siguranță și sunt utilizate în scopul unic de a îmbunătăți performanța platformei noastre. 

 

De ce colectează Streamate anumite detalii personale?

 

Trebuie să primim și să verificăm anumite detalii personale de la fiecare utilizator care își creează un cont pe Streamate. Aceste informații personale sunt necesare pentru a ne asigura că persoana care a creat contul este într-adevăr persoana care se conectează la platforma noastră și care utilizează serviciile noastre.

 

Acest lucru este valabil atât pentru modele, cât și pentru clienți. Dacă sunteți model, este esențial să vă verificăm identitatea înainte de a vă putea trimite orice plată.

 

Are altcineva, în afară de Streamate, acces la datele pe care le înregistrați?

 

Pe Streamate, toate datele dvs. personale sunt protejate. Nu vom împărtăși datele dvs. personale cu terțe părți. Luăm foarte în serios protecția partenerilor noștri și folosim tehnologii solide pentru a securiza site-ul nostru web și pentru a proteja toate informațiile sensibile pe care le stocăm.

 

 

Pot să accesez sau să șterg datele cu caracter personal pe care le-am împărtășit cu Streamate?

 

După ce vă faceți un cont la noi și ne împărtășiți informații personale în acest scop, sunteți pe deplin îndreptățit/ă să vă accesați datele personale în orice moment. 

 

Datele dvs. cu caracter personal pot fi eliminate și șterse la cerere. Cu toate acestea, vă rugăm să țineți cont de faptul că, în cazul în care faceți o astfel de cerere, datele dvs. vor fi păstrate în evidențele noastre pentru o anumită perioadă de timp, în conformitate cu legislația aplicabilă.

 

Trebuie să-mi arăt fața în timp ce fac camming pe Streamate?

 

Faptul că vă arătați fața în timp ce comunicați cu cineva pe Streamate poate face ca întreaga experiență să fie mult mai interesantă. Modelele care preferă să-și arate fața și, prin urmare, să interacționeze într-un mod natural și prietenos cu membrii, sunt cele care câștigă cel mai mult. Cu toate acestea, nu este obligatoriu să vă arătați fața dacă nu doriți să faceți acest lucru.

 

În calitate de model, pot să împiedic accesul la contul meu din anumite țări sau regiuni?

 

Da, aveți posibilitatea de a bloca accesul persoanelor din anumite regiuni sau țări la contul dvs. de model. Puteți să implementați cu ușurință această setare din contul dvs. și să rămâneți invizibil/ă pentru utilizatorii care vin din acea zonă.

 

Dacă aveți orice altă întrebare cu privire la datele dvs. personale și la modul în care le prelucrăm pe Streamate, nu ezitați să ne contactați!

Mai multe postări interesante

Eticheta selectată: #all