De ce ai nevoie pentru a deveni un model de webcam?

Ai nevoie doar de câteva lucruri pentru a începe.

How
badge
Computer
Calculator

Poți începe cu aproape orice calculator modern care rulează Windows sau Mac OS! Pentru cea mai bună experiență video, îți recomandăm un computer cu un procesor i7 (sau echivalent) și cel puțin 8 GB de RAM. Contactează-ne dacă nu ești sigură dacă computerul tău este suficient de rapid sau dacă dorești sfaturi pentru upgrade.

Internet
Conexiune la internet

Poți să începi cu orice conexiune la internet, dar o conexiune mai rapidă va asigura o experiență și o calitate video mai bună. Fă clic aici pentru a-ți testa viteza de internet. Contactează-ne dacă ai întrebări despre conexiunile la internet sau despre viteză.

Webcam
Webcam

Poți începe cu orice cameră web, chiar și cu camera web a laptopului, respectiv cu cea încorporată în laptop. Pentru a câștiga mai multă atenție, îți recomandăm o cameră web cu ecran lat și calitate HD pentru video. De asemenea, poți folosi o cameră video și o placă de captură pentru o calitate video foarte clară. Contactează-ne dacă ai nevoie de sfaturi privind alegerea camerei web potrivite.

Identification
Dovada vârstei / identificare

Streamate este strict în ceea ce privește respectarea cerințelor legale, astfel încât trebuie să prezinți o dovadă a identității și vârstei tale pentru a te înregistra la noi (18 ani sau mai mult, în majoritatea zonelor). Orice act de identitate cu fotografie emis de guvern este acceptat! Aceste date personale vor fi securizate.

Profile
Fotografie de profil

Trebuie să adaugi cel puțin o fotografie la profilul tău public. Alege una care să te scoată în evidență și să atragă vizitatori. Poți adăuga la profilul tău oricâte fotografii suplimentare dorești.

Public
Profil public

Vei completa un profil cu informații despre tine și interesele tale. Profilul tău va apărea pe peste 2000 de site-uri populare de webcam pentru adulți din rețeaua noastră. Pentru intimitatea ta, poți alege să-ți setezi o restricție geografică pentru a-ți ascunde profilul de persoane din anumite locații.

Aveți
badge
Ai
întrebări?

Dacă nu găsești răspunsul pe pagina noastră, nu ezita să ne contactezi!

Întreabă-ne

Ești gata să devii model Streamate?

Este atât de uşor ca şi... 1, 2, 3.

Required
  • Înregistrare

    Trebuie doar să introduci adresa de e-mail aici și să aștepți confirmarea noastră.

  • Creează-ți profilul

    După ce-ți confirmi adresa de e-mail, adaugă dovada de identitate și fotografia de profil. Apoi completează-ți profilul.

  • Conectează-te

    Așteaptă ca contul tău să fie aprobat, conectează-te și începe să faci bani imediat.

badge
Alătură-te la Streamate
SĂ ÎNCEPEM