Realitățile financiare ale unui model de webcam

Drumul de la fără posibilități până în TOP

 

Oricine crede că a apărea pe webcam este o sarcină ușoară ar trebui să încerce mai întâi singur.
Așadar, iată realitatea mea: sunt Cătălina și am început acest job în 2009. Ca orice fată de 19 ani aveam planuri mari, dar situația mea financiară mă împiedica să îmi îndeplinesc visurile.
Am luat decizia de a începe să lucrez ca model de non nude temporar, doar pentru a-mi strânge banii necesari pentru studii și pentru a mă întreține într-un oraș mai mare.

 

 

Am pășit pudică, timidă, cu o oarecare teamă de necunoscut. Atunci nu aveam acces la atâta informație, nu am avut parte de training sau de o consiliere inițială, ca să nu mai vorbim de partea de suport. Singurul meu sprijin a fost sora mea, care deja lucra în domeniu.

Ziua primului live a fost plină de emoții, eram inhibată, neîncrezătoare în mine și stângace, nici nu știam cum trebuie să mă pun în evidență. Am fost șocată de complimentele primite de la membri și am continuat, am început să mă familiarizez.

6 luni mai târziu am decis să continui și am făcut tranziția de la non adult la adult pentru că știam că se câștigă mult mai bine și iată că atingeam 2000$ pe lună, dar știam că pot și că vreau mai mult.

 

Știți ce m-a ajutat să castig mai mult?

 

Dorința și ambiția... îmi doream din tot sufletul să îmi operez nasul încă dinainte de a începe acest job. Cunoașteți dorința aceea arzătoare care te frământă constant, nu e așa? Așa că m-am pus pe treabă și în 3 luni de zile am strâns banii necesari pentru rinoplastie.

Văzând că am putut să îmi ating un obiectiv setat, asta m-a ambiționat mai mult și mi-a ridicat în vedere potențialul ridicat al acestui job. Așa că mi-am propus un nou obiectiv, acela de a-mi vedea nickname-ul afișat în rândul top 5 modele de pe site . Am realizat că pentru a ajunge acolo este nevoie de mai mult și am început să mă autoanalizez, iar pentru acest lucru am început să mă înregistrez pe durata streamingurilor live free/privat... știți, noi înșine suntem cei mai buni critici.

După această analiză mi-am dat seama ce anume doresc să schimb: de la make-up, păr, poziție în fața camerei la investiții în ținute după preferințele membrilor. Aș vrea să vă mărturisesc că aceste schimbări le-am făcut pentru că mi-am dorit și tot acest proces nu a făcut decât să îmi crească încrederea în mine.

Perioada mea de apogeu a fost 2012 - 2014, când lucram cu drag, făceam ceea ce îmi place, Cătălina cea timidă se transformase în Cătălina cea sociabilă și extrovertită și îmi plăcea ceea ce vedeam pe cameră.

Ajunsesem independentă financiar, îmi atinsesem toate obiectivele posibile propuse, așa că am decis să trec la următorul nivel: oportunități diferite și job nou, iar acum în 2022 sunt Manager Streamate - unde am plăcerea să conduc o echipă de oameni inteligenți și frumoși.

Sfaturile mele pentru voi:

 

  • Găsiți ceea ce vă atrage, pe lângă aspectul financiar, aveți încredere în voi, lucrați cu plăcere și totul vine natural
  • Fiți consistente, stabiliți-vă un program și atunci când se ivește oportunitatea stați mai mult, nu se știe niciodată cum va fi a doua zi
  • Investiți în propria imagine, lucrați pentru a vă dezvolta continuu
  • Faceți research constant - filme XXX, ce jucării sexuale sunt căutate, ce poziții dau bine, cautați tactici noi de comunicare și abordare, analizați ce este în trend din orice punct de vedere și să nu vă fie frică să experimentați
  • Să aveți un echilibru între latura extrem de senzuală și latura socială.

 

Aceasta este povestea mea! Considerați ca aveți nevoie de ajutor?
Contactați reprezentantul Streamate si acesta vă va ghida pentru a nu întâmpina dificultățile unui model la început de carieră.

 

Cu dragoste,
Cătălina

Mai multe postări interesante

Eticheta selectată: #all