Reguli și politici de încălcare a site-ului

La fel ca orice altă platformă care permite utilizatorilor să genereze venituri prin interacțiunea cu clienții, Streamate are un set de reguli și politici de încălcare a regulilor. Indiferent dacă sunteți nou/ă pe Streamate sau sunteți cu noi de ceva timp, ar trebui să vă familiarizați cu aceste reguli. În acest fel, nu veți risca să aveți probleme cu contul dvs. și veți putea oferi clienților dvs. o experiență sigură și plăcută. Regulile site-ului sunt, de asemenea, importante pentru noi, ca și companie, deoarece trebuie și dorim să respectăm pe deplin cele mai bune practici din industria pentru adulți.

 

 

Politicile privind încălcările și sistemul celor trei abateri

 

În cazul în care un model încalcă regulile Streamate, personalul nostru de asistență va analiza cu atenție situația, analizând modul în care modelul a interacționat cu utilizatorii și cum și-a gestionat contul. Pe baza constatărilor echipei noastre, vom lua o decizie. Unele dintre regulile site-ului au o politică de "toleranță zero", ceea ce înseamnă că, dacă modelul le încalcă, acestuia i se va închide contul Streamate. În plus, acest lucru va împiedica persoana respectivă să mai lucreze vreodată pe platforma noastră. Pentru a vă asigura că nu veți ajunge niciodată acolo, verificați și respectați regulile de "toleranță zero" ale site-ului nostru în timp ce faceți streaming pe platforma noastră.

 

Regulile care nu respectă politica de "toleranță zero" sunt supuse politicii de "trei abateri". Aceasta înseamnă că, dacă încălcați o regulă o dată, primiți un avertisment sau o suspendare temporară. Același lucru se aplică și la a doua încălcare și, uneori, chiar și la a treia. Dar dacă încălcați regulile site-ului a patra oară, colaborarea noastră va fi încheiată, iar contul dvs. închis.

 

 

Acestea sunt principalele reguli ale site-ului pe care Streamate le aplică în prezent:

 

  • Nicio toleranță pentru jocuri de rol de minori sau reprezentări de viol: modelele nu au voie să se angajeze în acte care le impun să pretindă că sunt minore sau victime de viol/abuzatori. Modelele trebuie să refuze să participe la orice joc care ilustrează acte sexuale non-consensuale/cu minori și să raporteze imediat membrii care au astfel de solicitări, trecând peste pictograma de dosar de lângă numele lor în secțiunea de chat și făcând clic pe butonul "Raportează", ceea ce ne va ajuta să menținem acest tip de conținut în afara site-ului.
  • Nicio toleranță pentru arme: este absolut interzis să prezentați arme de foc sau alte arme periculoase în timpul transmisiunilor în direct. Aceasta include recuzita cu aspect realist.
  • Nicio toleranță pentru consumul de droguri: există o regulă de neacceptare a drogurilor pe Streamate. Modelelor nu le este permis să arate/folosească droguri ilegale sau accesorii pentru droguri în fața camerei, inclusiv articole asociate cu drogurile, cum ar fi ace și seringi.
  • Streaming sub influența alcoolului: modelele nu au voie să facă streaming dacă se află sub influența drogurilor sau a alcoolului. În cazul în care conștiința lor pare afectată, transmisia va fi oprită, iar contul lor poate fi suspendat temporar sau închis.
  • Regula "Fără animale": nu este permisă prezentarea de animale în timpul transmisiunilor în direct. Dacă faceți acest lucru, puteți fi suspendat/ă temporar sau contul poate fi închis permanent.

 

Aceste acțiuni nu sunt permise pe Streamate, iar încălcarea sau pretinderea de a le încălca vă expune contul la riscul de a fi închis. Există și alte reguli ale site-ului, pe care le puteți găsi în secțiunea Performer’s Code of Conduct. Asigurați-vă că le cunoașteți și nu ezitați să contactați echipa noastră de asistență dacă nu înțelegeți pe deplin regulile site-ului nostru.

Mai multe postări interesante

Eticheta selectată: #all