Uncategorized @ro

De ce este important să te diferențiezi de alte modele

Titlul de mai sus poate părea un clișeu, dar odată cu dezvoltarea tehnologiei informațiilor, devine...

Titlul de mai sus poate părea un clișeu, dar odată cu dezvoltarea tehnologiei informațiilor, devine din ce în ce mai important să te poți diferenția față de mulțime.

Imaginează-ți că ești într-un bar și privești bărbații și femeile de acolo. Cine îți va atrage atenția mai întâi? Cineva care este îmbrăcat foarte frumos însă arată la fel ca toți ceilalți? Sau cineva care este elegant, sigur pe sine, impecabil și are o personalitate magnetică pe care o poți simți chiar și de la distanță? Evident că cea de-a doua persoană.

Acum, imaginează-ți același lucru cu clienții de pe un site precum Streamate unde zeci de milioane de oameni se uită zilnic la pozele de profil, iar un client poate vedea până la 15 poze în același timp sau se poate uita la mica ta poză de la jumătate de metru, de pe telefon.

Să o luăm pas cu pas: primul și cel mai important lucru este să atragi atenția clientului cu poza ta de profil. Dacă reușești acest lucru, ești pe calea cea bună. Iată câteva sfaturi de bază:

După ce ți-ai încărcat poza de profil, verific-o pe telefon și nu pe computer, deoarece majoritatea clienților își folosesc și telefoanele mobile.

Deci, verifică felul în care se vede poza ta de pe telefon, iar dacă nu ești mulțumit/ă de rezultat, fă o altă fotografie și încarc-o din nou.

În imaginile de dimensiuni reduse, totul pare mai mic, deci ai grijă să nu pui elemente în centrul imaginii, deoarece în cel mai probabil caz, majoritatea clienților nu le vor vedea.

Spre deosebire de alte platforme, Streamate îți oferă mai multă libertate în ceea ce privește poza de profil: poți adăuga text sau modifica într-o oarecare măsură nuanța culorilor pentru a ieși în evidență.

Nu este obligatoriu să îți arăți fața în poză, dar evident, asta ar dori majoritatea clienților să vadă. Și, bineînțeles, restul corpului tău. Asta este partea grea. Ar trebui să fii creativ/ă și să găsești un unghi care să îți permită să îți pui în evidență calitățile

Clientul a dat click pe poza ta de profil? Aici intervine o altă parte grea. Un utilizator petrece în medie cel mult 3 secunde în camera de chat a unui model. Acesta este timpul necesar pentru ca el să decidă dacă îi place sau nu ceea ce vede. Cum poți arăta totul în 3 secunde? Uite niște sfaturi:

Nu întâmplător, nu recomandăm fotoshopparea fotografiei de profil. Dacă diferența dintre poza ta și cea ce se vede pe cameră este prea mare, clientul nu va petrece nici măcar o secundă în camera ta. Găsește echilibrul între ceea ce vrei să arăți în poză și imaginea reală pe care o afișezi pe cameră într-un show live.  

Un alt sfat este să fii mereu atent/ă! Dacă, de exemplu, doar ridici rapid privirea de la telefon când clientul intră în camera ta, acest lucru va lua toate cele 3 secunde pe care clientul ți le alocă. Acesta este motivul pentru care este important să fii mereu activ/ă și, mai degrabă, să petreci mai puțin timp online la început, dar să te concentrezi cu adevărat pe ceea ce faci.

Unii clienți au folosit Streamate mai mult decât tine și știu exact dacă cineva transmite de acasă sau de la studio. Indiferent de unde lucrezi, asigură-te că ai ceva unic în cameră și în aspectul tău. Poți obține cele mai bune rezultate dacă această unicitate se potrivește cu personalitatea ta. Dacă, de exemplu, arunci niște haine pe pat, nu va părea neapărat dezordonat, dar ar putea trezi imaginația clientului.

O față frumoasă poate atrage atenția clientului pentru câteva momente, dar îl va face să revină la tine în fiecare seară doar pentru asta? Îți poți crește semnificativ șansele de succes dacă vorbești cu clientul, fie prin chat, dar mai important, oral. Nu știi ce ar dori să vadă clientul? Este mult mai ușor să afli răspunsul dacă întrebi! Ți-ai dori ca toată lumea care intră în cameră ta să simtă instantaneu vibrații bune? Și acest lucru este mult mai ușor de realizat prin comunicare. Pentru început, alege un subiect care te interesează și începe să vorbești despre el în camera de chat. Ceilalți, văzându-ți pasiunea, se vor alătura.

După ce vei afla ce metode funcționează cel mai bine pentru tine pentru a menține atenția clienților, poți începe să te gândești la ce ai putea schimba. Orice a fost interesant în primele 10 minute poate deveni plictisitor mai târziu. Din cauza asta, trebuie să vii mereu cu ceva nou. Bineînțeles, te poți folosi de lucruri externe ca ajutor, de exemplu, o roată a norocului sau un instrument similar, ceva care să te ajute să alegi ceea ce urmează să faci în camera de chat.

Dar destul cu teoria, încearcă să pui tot ce ai aflat în practică! Experimentează cu sfaturile de mai sus, aplică-le pe cele care funcționează și renunță la ceea ce nu merge. Continuă să faci mereu schimbări!

Dacă te-ai blocat, nu ezita să contactați account managerul nostru la catalina@streamate.com!

Mai multe postări interesante