Uncategorized @ro

Cum și de ce să faci streaming de oriunde folosindu-ți mobilul?

Îți place sa petreci mult timp pe mobil citind ultimele postări din social media sau...

Îți place sa petreci mult timp pe mobil citind ultimele postări din social media sau ținândlegătura cu fanii tai? Atunci, cum ti se pare ideea de a face mai mulți bani pe Streamate folosindu-ți mobilul? Acum, acest lucru este posibil prin interfața SMConnect Mobil. Află mai multe despre avantajele acesteia.

De ce să faci streaming de pe mobil?


Spre deosebire de laptop, mobilul e întotdeauna cu tine. Fie ca faci shopping, te afli la un party sau in vacanta, cu siguranțaă ai smartphon-ul în poșetă sau buzunar. Daca tot ai acest gadget la tine, de ce sănu profiți, iar atunci când ai un minut liber sau inspirație, să intri live pe Streamate?
Făcând streaming de pe mobil, iți vei putea surprinde fanii in momente in care aceștia s-ar putea să nu se așteptesă te vadă online, lucru care ii va bucura cu siguranță.
Mai mult de atât, streaming-ul de pe mobil iți oferă libertate si flexibilitate. Poțiîmpărtăși cu fanii tăimomente cu adevărat deosebite, intrând live de oriunde, direct de pe mobil.
Pe lângă faptul ca iți permite să câștigi bani extra in orice moment, streaming-ul de pe mobil te ajută să aduci un element de noutate în programul tău. Cei care te apreciază sigur se vor bucura să te vadă online și din alte locații în care iți petreci timpul liber și să te cunoască astfel mai bine.

Ce presupune streaming-ul de pe mobil?

Probabil ai mai încercat sa faci streaming de pe mobil in trecut, dar cu SMConnect Mobil, lucrurile devin acum mult mai ușoare. Iată mai jos pașii pe care trebuie să îi urmezi:

 1. Cu un dispozitiv mobil iOS sau Android, deschide un browser (se recomandă Chrome pentru dispozitive Android și Safari pentru iOS).
 2. Intră pe streamatemodels.com si loghează-te în cont.
 3. Accesează funcția de mobile streaming făcând click pe butonul SMConnect din partea de sus a dashboard-ului tău.
 4. Apasă pe ‘Start Show’ si vei intra online, putând începe un show privat. Mai mult de atât, făcând streaming de pe mobil poți:
  • să vezi oricând statusul show-ului tău
  • să accesezi toate setările disponibile făcând click pe iconița cu trei bare
  • să scrii sau să vezi mesaje de pe iconița cu bule de chat, iar pentru a ascunde chat-ul, trebuie doar să o atingi
  • să interacționezi în modul Cam2Cam; în aceste sesiuni, video-ul lor va apărea pe streaming-ul tăuși îl vei putea muta in oricare parte a ecranului.

Sfaturi utile de care sa ții cont când faci streaming de pe mobil

Streaming-ul de pe mobil poate fi foarte interactiv și plăcut. Sunt câteva reguli de care sății cont pentru a te bucura din plin de această tehnologie:

 • Alege un spațiu sigur unde nu se află alte persoane în cadru atunci când transmiți live.
 • Momentan este necesar sa faci streaming in modul peisaj, adică video orizontal (și nu vertical) pentru a evita o imagine deformatăși a facilita redarea video-ului.
 • Folosește un semnal wi-fi puternic. Dacă utilizezi în schimb date mobile, calitatea streaming-ului poate fi mai redusă. În plus, poțiplăti costuri suplimentare la factura de telefon.
 • Alege un loc cu o lumina bună pentru ca video-ul să fie de calitate.
 • Pune mobilul pe o suprafațastabilă sau un trepied pentru a obține un video clar șiține-l aproape când dorești sa oferi un prim-plan mai intim.
 • Fii creativ/a si exploreaza cat mai multe unghiuri noi si locatii de care poti profita doar prin acest tip de streaming.

Vrem ca interfața SMConnect Mobil sa ițifacă experiența de streaming cât mai ușoara și să te ajute să câștigi cât mai mult! Această interfață folosește cea mai rapidă tehnologie de streaming și este în continuare în curs de dezvoltare, așacă fii cu ochii pe secțiunea de ‘Știri’ din dashboard-ul tău pentru a afla noutăți.
Încearcă SMConnect Mobil și împărtășește-ne gândurile tale!

Mai multe postări interesante