Uncategorized @ro

Cum să îțI alegi ținutele

Aș sugera ca înainte de a intra online să petreci ceva timp verificând cum arăți...

Aș sugera ca înainte de a intra online să petreci ceva timp verificând cum arăți în fața camerei, doar pentru a te asigura ești cât mai bine îmbrăcată.

Când începi o sesiune, asigură-te întotdeauna că ai o gamă de haine din care poți alege, astfel încât membrii să fie mereu surprinși de noul tău look.

De exemplu, într-o zi poți alege să te îmbraci elegant, purtând rochii lungi cu accesorii frumoase care te fac să te simți ca o vedetă de la Hollywood. Ori de câte ori simțiți că cei care te privesc se plictisesc, ți-aș sugera să faci o „prezentare de modă”, schimbându-ți hainele cât mai des, astfel încât să transformi întreaga experiență din camera ta într-un eveniment de modă.

Ce trebuie să reții este că și dacă alegi să porți o ținută simplă, cum ar fi o pijama, trebuie întotdeauna să te asiguri că arată sexi și atrage atenția membrilor.

Să te îmbraci prea extravagant nu este întotdeauna cea mai bună idee. Îți voi da un exemplu concret; îmi amintesc și în zi de azi că odată am adoptat o ținută neobișnuită: un sutien fără cupe, aveam bandă de scotch pe sâni, plus o jartieră și ciorapi asortate. Eram îmbrăcată diferit față de cum arătam în mod normal și marea majoritate a utilizatorilor pur și simplu a evitat să se alăture sesiunii mele private.

Așteaptă-te oricând la lucruri neașteptate deoarece ideile simple te pot ajuta să ai un succes imprevizibil.

Îți voi ilustra și acest lucru printr-un exemplu. Odată, mi-am luat un halat de baie pufos și m-am acoperit complet astfel încât pielea mea aproape că nu se putea vedea deloc. Poți ghici ce s-a întâmplat în continuare? Toți utilizatorii din camera mea s-au amuzat instant și în secunda următoare, unii mi s-au alăturat în privat.

Ai înțeles ce vreau să subliniez: modul în care te îmbraci are un impact major care se va vedea pe cameră.

Să te simți încrezătoare în aspectul tău fizic este un afrodiziac extrem de puternic. Dacă te simțiți bine în pielea ta, îi vei stârni cu ușurință pe membrii și îi vei face să vrea să revină pentru mai mult.

Amintește-ți că întotdeauna trebuie să îți ții publicul în priză și îți garantez că vei avea succes ca model videochat.

Mai multe postări interesante