Uncategorized @ro

Cum să ai o prestație de nota zece

A fi model videochat poate fi o experiență grozavă și distractivă. Cu toate acestea, la...

A fi model videochat poate fi o experiență grozavă și distractivă. Cu toate acestea, la fel ca în oricare alt job, e nevoie să te străduiești pentru a avea succes. Fiecare model care începe să transmită online ar trebui să se asigure că are o prestație impecabilă în fața camerei. La urma urmei, dacă nu dai tot ce e mai bun, de ce ar vrea un client să se întoarcă la tine?

Una dintre cele mai simple și eficiente modalități de a te asigura că prestația ta va fi excelentă este ÎNCEPI SĂ ÎȚI ÎNREGISTREZI SESIUNILE ONLINE – acesta este cel mai bun mod de a te evalua și de a vedea cum te percep membrii.

Atunci când începi ziua de lucru, apasă pe butonul de înregistrare. După ce ți-ai terminat tura, verifică înregistrările. Apoi, în funcție de ceea ce vezi, fii sincer/ă cu tine. Sunt șanse mari ca prestația ta să poată fi cu mult îmbunătățită. Fă acest lucru pe tot parcursul zilei, schimbând rutina pe care o adopți în modul în care interacționezi în fața camerei. Continuă să îți înregistrezi sesiunile online și să urmărești periodic ce detalii ar putea fi modificate. Acest obicei ar trebui să te ajute să îmbunătățești acele zone pe care nu le stăpânești foarte bine și să devii un model de nota zece.

Dacă lucrezi la un studio sau faci parte dintr-un grup de modele, discută cu managerii studioului și chiar și cu celelalte modele despre cum percep prestația ta actuală. Uneori vei primi critici constructive care pot fi greu de ascultat. Încearcă totuși să înveți din sfaturile lor deoarece te vor ajuta pe termen lung. De asemenea, atunci când ai ocazia, împărtășește-ți ideile cu alte modele. Este posibil ca unele dintre modele să știe ceva despre nișa pe care încerci să o adoptați la care nu te-ai gândit niciodată. Nu strică să afli micile secrete pe care se bazează celelalte modele.

O altă modalitate de a îți îmbunătăți prestația este să discuți cu membrii ca să înțelegi cum te percep. Află ce le place la tine și nu găsesc la alte modele. Ce le-ar plăcea să te vadă făcând mai des? Să afli feedback-ul celor care te urmăresc poate fi de mare ajutor pentru că vrei să faci ca experiența să fie cât mai atractivă pentru ei. Deci, convinge-i să îți spună ceea ce cred despre tine. Poți face asta sub forma unui joc; tu îi provoci cu întrebări, iar dacă ei răspund, primesc la final o recompensă. Un feedback constructiv de la membrii tăi e calea cea mai bună de a îți îmbunătăți performanța.

Mai multe postări interesante