Uncategorized @ro

Cum gestionăm confidențialitatea și cum îți protejăm datele la Streamate?

În ziua de azi, există multe pericole care se ascund pe internet, iar înregistrarea datelor...

În ziua de azi, există multe pericole care se ascund pe internet, iar înregistrarea datelor tale personale pe orice site web ar putea să te îngrijoreze puțin. La Streamate, fie căești model sau client, ne pasă de liniștea ta și dorim să te informămcă datele tale sunt în siguranță la noi. Punem un mare accent pe protecția datelor șipe confidențialitate.Iată ce trebuie săștii despre modul în care tratăm datele cu caracter personal și cum îți protejăm confidențialitatea.

Ce fel de informații sunt colectate de Streamate?

Există o varietate de date pe care site-ul nostru le colectează pentru a îmbunătățiexperiența ta, cum ar fi informațiile legate de dispozitivele tale (computere, telefoane mobile, tablete etc.), informații legate de locația ta sau date colectate din cookie-urile utilizate de site-urile noastre, care sunt împărțite în diferite categorii. Toate datele pe care le colectăm pentru a îmbunătăți navigarea pe site-ul nostru sunt confidențiale,sunt stocate în siguranțăși sunt utilizate în scopul unic de a îmbunătăți performanța platformei noastre. 

De ce colectează Streamate anumite detalii personale?

Trebuie să primim șisăverificăm anumite detalii personale de la fiecare utilizator care îșicreează un cont pe Streamate. Aceste informații personale sunt necesare pentru a ne asigura că persoana care a creat contul este într-adevăr persoana care se conectează la platforma noastrăși care utilizează serviciile noastre.

Acest lucru este valabil atât pentru modele, cât și pentru clienți. Dacăești model, este esențialsă-țiverificăm identitatea înainte de a-ți putea trimite orice plată.

Are altcineva, în afară de Streamate, acces la datele pe care le înregistrezi pe Streamate?

Pe Streamate, toate datele tale personale sunt protejate. Nu vom împărtăși datele tale personale cu terțepărți.Luăm foarte în serios protecția partenerilor noștrișifolosim tehnologii solide pentru a securiza site-ul nostru web și pentru a proteja toate informațiile sensibile pe care le stocăm.

Pot să accesez sau sășterg datele cu caracter personal pe care le-am împărtășit cu Streamate?

Dupăce-ți faci un cont la noi și ne împărtășeștiinformații personale în acest scop, ești pe deplin îndreptățităsăîți accesezi datele personale în orice moment. 

Datele tale cu caracter personal pot fi eliminate șișterse la cerere. Cu toate acestea, te rugămsății cont de faptul că, în cazul în care faci o astfel de cerere, datele tale vor fi păstrate în evidențele noastre pentru o anumităperioadă de timp, în conformitate cu legislațiaaplicabilă.

Trebuie să-miarătfața în timp ce fac camming pe Streamate?

Faptul că-țiarățifața în timp ce comunici cu cineva pe Streamate poate face ca întreaga experiențăsă fie mult mai interesantă. Modelele care preferăsă-și arate fațași, prin urmare, săinteracționeze într-un mod natural și prietenos cu membrii, sunt cele care câștigă cel mai mult. Cu toate acestea, nu este obligatoriu să-țiarățifațadacă nu doreștisă faci acest lucru.

În calitate de model, pot să împiedic accesul la contul meu din anumite țări sau regiuni?

Da, ai posibilitatea de a bloca accesul persoanelor din anumite regiuni sau țări la contul tău de model. Poțisă implementezi cu ușurință această setare din contul tăușisărămâiinvizibilă pentru utilizatorii care vin din acea zonă.

Dacă ai orice altă întrebare cu privire la datele tale personale și la modul în care le prelucrăm pe Streamate, nu ezita să ne contactezi!

Mai multe postări interesante