Cum funcționează dovedirea adresei pe Streamate?

 

Dacă vă decideți să vă alăturați pe Streamate și să vă deschideți un cont de model la noi, există diferite procese standard cu care trebuie să vă familiarizați. Una dintre acestea este etapa de verificare a dovezii de adresă. Aflați cum să efectuați acest proces și de ce este necesar pentru ca să puteți primi banii pentru show-urile dvs.

 

Fie că lucrați ca model individual, fie că sunteți in colaborare cu un studio, acest proces este obligatoriu. Streamate trebuie să verifice dovada adresei atât a persoanelor fizice, cât și a studiourilor pentru a putea trimite plățile.

 

 

Ce este dovedirea adresei?

 

Dovedirea adresei este o procedură de verificare obligatorie pe care toate modelele noastre trebuie să o parcurgă pentru a putea primi bani de la Streamate. Acest proces implică furnizarea unei dovezi valide a adresei pe care trebuie să o verificăm pentru a ne asigura de identitatea dvs. și pentru a vă putea trimite plățile.

 

De ce este necesară dovedirea adresei?

 

Dovedirea adresei este o procedură de verificare obișnuită în zilele noastre. Aceasta ajută instituțiile financiare care se ocupă de procedurile de plată să confirme identitatea unei persoane, ceea ce ne permite să trimitem în siguranță plățile către persoanele respective.

 

Ce documente trebuie să furnizez ca dovadă a adresei?

 

Există mai multe tipuri de documente pe care le puteți furniza în acest scop:

 

  • facturile de utilități (electricitate, gaz, apă, internet etc.)
  • facturile de telefon
  • extras de cont bancar emis în ultimele 90 de zile

 

Adresa specificată pe dovada de adresă trebuie să coincidă cu cea pe care ați înregistrat-o pe Streamate atunci când v-ați creat contul. În plus, numele persoanei specificate în dovada adresei trebuie să fie același cu cel cu care este înregistrat contul modelului.

 

 

Ce se întâmplă dacă nu finalizez procesul de dovedire a adresei?

 

În cazul în care un model nu reușește să furnizeze dovada adresei sale, Streamate nu va putea transfera plățile datorate către modelul respectiv. Cu toate acestea, aceste plăți vor rămâne în contul modelului și acesta va putea primi suma datorată după finalizarea procesului de verificare a adresei.

 

Unde pot să verific dacă am efectuat procesul de dovedire a adresei?

 

În cazul în care vreți să verificați dacă etapa verificării adresei a fost finalizată sau nu pentru contul dvs., intrați în contul dvs., mergeți în partea de sus a tabloului de bord și veți vedea dacă există o notificare în acest sens.

 

Concluzia:

 

Verificarea dovezii adresei este necesară pentru a respecta directivele financiare internaționale „de cunoaștere a clienților” (know-your-customer - KYC). Acest proces este important, deoarece ne permite să ne asigurăm că plățile sunt trimise către persoanele potrivite. În plus, ne permite să menținem relații bune cu partenerii noștri și să putem oferi mai multe opțiuni de plată în viitor.

Mai multe postări interesante

Eticheta selectată: #all